Vérvétel, labor és orvosi tanácsadás

Vérvétel, labor és orvosi tanácsadás

Vérvétel, magánlabor és orvosi tanácsadás

2024. április 18. - GM Labor

Vérvétel, magánlabor és orvosi tanácsadás

Magánlaboratóriumok általában orvosok, biológusok, biokémikusok együttműködésével jönnek létre olyan tapasztalt kollégákkal, akik nemrégiben a közszférában dolgoztak. Az ilyen magánlaboratóriumokban általában széleskörű, magas színvonalú, gyors laborszolgáltatást lehet igénybe venni, igényes környezetben és időpont foglalási rendszerben.

Allergia vizsgálat

 

A GM Labor is egy ilyen magán labor vállalkozás

 Ebben a magánlaborban dolgozó szakemberek számos neves intézetben kamatoztatták hosszú időn keresztül megszerzett szakmai elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. A hagyományos laboratóriumi, mikrobiológiai és a legmodernebb molekuláris biológiai módszereket egyaránt alkalmazzák. A cég a vizsgálatok elvégzéséhez szükséges eszközökkel is rendelkezik, és mindezeknek köszönhetően minőségi és biztonságos szolgáltatást tud nyújtani.

A társaság fő tevékenységi területei a rutin orvosi laboratóriumi és mikrobiológiai vizsgálatok elvégzése voltak. A humán laboratóriumi szolgáltatások közé tartoznak a kémiai, hematológiai, hemosztatikus és immunkémiai vizsgálatok. A rutinvizsgálatok mellett a laboratórium fő profilja a nőgyógyászati, a terhesgondozási és a terhességpatológiai szakvizsgálatok.

Az orvosi mikrobiológia keretében az általános humán bakteriológiai és fertőzés-szerológiai vizsgálatokon túl a cég szakszolgálata a húgyúti és nemi fertőzések (STD), valamint a gombás fertőzések diagnosztikája. A GM Labor rutin humán laboratóriumi és mikrobiológiai vizsgálatait az OEP támogatásán kívül, kiegészítő diagnosztikai vizsgálatként értékesíti a magánorvosi praxis számára. A GM Labor orvosok, biológusok és biokémikusok összefogásával létrejött cég, amely tevékenysége fő meghatározójának a gyors, minőségi és diszkrét laboratóriumi ellátást tekinti.

Labor vizsgálatokat követő orvosi tanácsadás

Szakembereik, tapasztalat orvosaik a laboratóriumi vizsgálatok elvégzése mellett szükség szerint tájékoztatást, tanácsot adnak ügyfeleinknek a javasolt következő vizsgálatokról, további szakorvosi konzultációkról.

A GM Laboratory fő szakterületei

  • nőgyógyászati ​​betegségek laboratóriumi diagnosztikája
  • terhesgondozás, terhességi patológia speciális laborvizsgálatai
  • hormon- és tumormarker vizsgálatok
  • rutin laboratóriumi vizsgálati csomagok
  • húgyúti és nemi szervek fertőzéseinek diagnosztikája
  • szexuális úton terjedő betegségek diagnosztizálása (chlamydia, gonorrhoea, mycoplasma, ureaplasma,
  • trichomonas, HPV, HIV herpesz, hepatitis B, C,...)
  • nőgyógyászati ​​áramlások diagnosztikája
  • gombás betegségek diagnosztizálása

Mintavétel várakozás nélkül, gyors eredmény

A laborvizsgálatot, mintavételt követően a lehető legrövidebb időn belül felveszik a pácienssel a kapcsolatot az eredménnyel, amelyet orvosi konzultáció követhet. Igényes, diszkrét környezet, könnyen megközelíthető helyen. Laboratóriumi szolgáltatás igényes, diszkrét környezetben, Buda jól megközelíthető belvárosában. Kedvezményeket kínálnak a visszatérő betegeknek és a magánorvosi rendelőknek. Rendszeres együttműködés esetén kedvezményes árakat biztosítanak magánorvosi rendelőknek, praxisközösségeknek - megállapodás alapján.

Itt áttekinthetik leggyakrabban kért labor vizsgálat fajtáinkat

 

Nézzék meg partner blogjainkat és oldalainkat is

süti beállítások módosítása